Geile oudjes kunnen het ook hoor

door | oktober 15, 2013

Ja zeer geile oudjes kunnen het ook hoor. En ja we kunnen oudjes dingen doen maar we weten ook zeker nog heel er goed hoe we sex moeten hebben. Ik ben nu sinds een klein half jaartje weduwe en ik voel me alleen. Ik heb zeker me kinderen, me kleinkinderen om me heen maar die geven me niet wat ik in de nacht nodig heb. Een lieve man met een goede sexdrive. Daarom denk ik zeker dat er nog genoeg geile oudjes rond lopen. Ik hoef niet zo een jonge man gewoon iemand van rond mijn leeftijd die ook niet het idee heeft dat ie er al klaar mee is. Ik heb nu juist het gevoel dat ik pas aan het opbloeien ben in me leven. Me man is helaas overleden en natuurlijk had ik hem niet kwijt gewild. Maar aan de andere kant moet ik bekennen dat er ook wel een wereld voor me open gaat. Ik ben een geil oudje en ik schaam me er ook zeker niet voor om te zeggen. Ik heb altijd alleen maar binnen sex gehad in bed en hem nog nooit iets spannends mee gemaakt. Het kan nog en ik ben niet te oud vind ik zelf.

Ik zou wel graag bijvoorbeeld buiten sex willen hebben. Of al is het gewoon binnen onder de douche, of op de keukentafel haha. Dit geile oudje heeft gewoon nog zoveel stoute gedachten en ik hoop nu een man te vinden die dit met mij wil mee maken? En misschien heb jij nog wel wat stoute plannen voor ons om samen te doen. Ik wil er in ieder geval een gezellige tijd van gaan maken samen en hopelijk ook voor meerdere keren. En bewijs het aan iedereen dat geile oudjes het ook gewoon nog kunnen hoor. Wij geile oudjes zijn gewoon de nieuwe toekomst haha. Ik heb er in ieder geval al heel erg veel zin in en kan niet wachten tot jij op me deur klopt. Dit geile oudje kan het nog hoor. En meer kan ik er denk ik ook niet over zeggen. Liefs oma.