Geile sex onder de douche samen?

door | augustus 1, 2014

Heb jij zin in geile sex onder de douche samen? Dat kan toch een geweldig feestje gaan worden? Ik heb drie jaar geen sex kunnen hebben door omstandigheden waar ik je later wel meer over zal vertellen, als je wilt. Nu ik weer bij machte ben om met een man te genieten, wil ik dat ook zeker doen. Houd er wel rekening mee dat ik nog bezig ben met een revalidatie en dat ik me onder de douche goed zal moeten vasthouden aan stangen aan de muur. Om niet uit te glijden en om me ongetwijfeld goed schrap te zetten terwijl jij me enorm stevig verwent. Zullen we zulke heerlijke sex onder de douche eens proberen dan? Of zou je ook wel andere plekjes willen uitproberen met mij? Zullen we gewoon maar even zien hoe het loopt allemaal en leer ik met jou dan een lieve en betrouwbare man kennen die begrijpt dat ik op dit moment echt geen acrobatische sex kan bieden? Hoe sta je overigens tegenover het gebruik van condooms? Ik houd eigenlijk van puur natuur.

Als we ons allebei redelijk gedragen in sexueel opzicht, dan nemen we toch geen onverantwoorde risico’s? Laat me graag weten hoe je hierover denkt. Ook zou ik trouwens wel heel graag met een leuke man op vakantie gaan. Want door dezelfde omstandigheden is het daar ook al heel lang niet meer van gekomen. Ik weet niet of je zoiets leuk zou vinden? Of wilde je in eerste instantie gewoon lekker geile sex met me hebben? Misschien dat we dat kunnen doen en in een later stadium kunnen zien of we meer voor elkaar kunnen betekenen? Is dat een idee? Ik wilde trouwens ook wel eens, als we toch bezig zijn met sex onder de douche, ervaren hoe het is als je me dan lekker diep van achteren neemt terwijl ik zelf een aantal geile speeltjes in mijn natte kut steek. Zo kunnen we onze ervaring samen toch nog geiler maken, denk je ook niet? Kan ik serieus op je rekenen en graag deze week al aan de slag gaan met heerlijke sex onder de douche?